Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt läppglans online!

Fynda ditt nya läppglans online! Det finns flera anledningar att shoppa läppglans online, men anledningen till varför du bör shoppa hos just oss här på Fyndiq är för att vi erbjuder ett brett sortiment av billigt läppglans som både är snyggt och bra. Dessutom har vi ett urval av flera olika varumärken att välja bland och du hittar även läppglans i regnbågens alla nyanser — så det är bara för dig att välja och vraka! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du mer smink och skönhetsprodukter? Här hos oss på Fyndiq hittar du skönhetsprodukter för hela kroppen — kika igenom sortimentet så hittar du nog vad du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fylliga, vackra läppar med glans! Söker du efter ett läppglans med god smak? Då är ett Hawaiian Tropic Lip Gloss Mango Papaya det rätta alternativet för dig! Det läppglanset ger nämligen läpparna ett vackert skimmer och skyddar mot solens farliga UV-strålar — samtidigt som det doftar gott och har en smak som är fantastisk! Eller du kanske letar efter ett läppglans av ett annat märke? Vi har såväl Covergirl, Maybelline, NYX och Victoria's Secret, som Isadora och DuWop att välja bland. Så är det läppglans i världsklass du söker så har du definitivt hittat till rätt plats!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.