Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billigt läppstift online

980 Fynd

Ge läpparna vacker färg

En del skulle säga att en sminkning inte är fulländad utan en färgad läpp och det häller vi på Fyndiq med om! För vad piggar upp en lite trist look mer än ett snyggt läppstift? Läppstiftet kan även bidra till att läpparna blir mjuka och härligt återfuktade. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga läppstift från kända märken som Kanebo, Max Factor, NYX, L'Oréal och Clarins! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

På vissa av läppstiften vi säljer hos oss står det lipgloss på hylsan. Varför vi valt att ha med dem bland läppstiften är för att de liknar läppstift mer än läppglans. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Läppstift som sitter på plats

Den som ska köpa ett läppstift har förmodligen ett par kriterier som påverkar valet. Självklart ska läppstiftet ha en fin färg som passar personen som bär det. Men något som är minst lika viktigt är att det ska sitta på plats hela dagen så att det inte behöver målas på nytt hela tiden. Dessutom vill nog ingen att läppstiftet ska smeta av sig på dricksglas eller tänder! Därför är det viktigt att inte bara fokusera på färgen, utan även att ta reda på om läppstiftet sitter bra — och vi kan garantera att alla läppstift hos oss gör just det!