Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt läppbalsam online

91 Fynd

Mjuka upp och återfukta läpparna

De flesta känner nog igen sig i att ha torra läppar som blir fnasiga och fula så fort det blir lite torrt i luften. Den som går runt med torra läppar behöver dock inte göra det, för hjälp finns! Något som kan återfukta och mjuka upp väldigt mycket är nämligen ett bra läppbalsam. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billigt läppbalsam från kända märken som Wet n Wild, Maybelline, Carmex och Covergirl! Välkommen att fynda din favorit hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter en bra eyeliner eller en snygg rouge? Då kan du fortsätta leta hos oss. Vi har nämligen ett brett utbud av smink från välkända märken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

läppbalsam med eller utan färg

När du står inför valet av läppbalsam måste du fråga dig själv om du vill ha ett läppbalsam som ger färg på läpparna eller inte. är du endast ute efter de välgörande effekter som ett läppbalsam bidrar med, bör du välja ett balsam som är transparent. Vill du istället ha ett mjukgörande läppbalsam som dessutom ger läpparna lite härlig färg, kan du även välja ett sådant! Valet ligger alltid i dina händer!