Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt läppbalsam online!

Fyndiqs favoriter

Mjuka upp och återfukta läpparna! De flesta känner nog igen sig i att ha torra läppar som blir fnasiga och fula så fort det blir lite torrt i luften. Den som går runt med torra läppar behöver dock inte göra det, för hjälp finns! Något som kan återfukta och mjuka upp väldigt mycket är nämligen ett bra läppbalsam. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billigt läppbalsam från kända märken som Wet n Wild, Maybelline, Carmex och Covergirl! Välkommen att fynda din favorit hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter en bra eyeliner eller en snygg rouge? Då kan du fortsätta leta hos oss. Vi har nämligen ett brett utbud av smink från välkända märken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Läppbalsam med eller utan färg! När du står inför valet av läppbalsam måste du fråga dig själv om du vill ha ett läppbalsam som ger färg på läpparna eller inte. Är du endast ute efter de välgörande effekter som ett läppbalsam bidrar med, bör du välja ett balsam som är transparent. Vill du istället ha ett mjukgörande läppbalsam som dessutom ger läpparna lite härlig färg, kan du även välja ett sådant! Valet ligger alltid i dina händer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.