Kundservice

Fynda Läppstift & Läppglans billigt

4 097 Fynd

Filtrera

Köp bra läppglans & läppstift billigt

Tricket bakom snygga och fylliga läppar är ett bra läppstift, vilandes på en bra och väl genomförd grund. Oavsett om vi vill smälta in i omgivningen genom att bära en sober färg, eller om vi vill räta på våra ryggar med läppar målade med ett vågat orange läppstift, är vårt lipstick något som alltid följer med vart man en går. Lite som en trogen hund. Här kan du fynda allt från kosmetiska penslar och rosa läppglans till läppstift i färger från ljust rosa, brunt till svart. Det finns även spännande sminkboxar som kan göra vem som helst glad. Med dessa billiga produkter kan du passa på att både köpa en till dig och även till en vän.

Tips för ett bra köp

De flesta av oss shoppar efter humör, vilket kan resultera i ett svart läppstift om vi känner oss arga inombords. Att det är trendigt med lite annorlunda färg på läpparna kanske inte hjälper dig att må bättre. Däremot hjälper det att veta att du alltid kan returnera dina varor. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Jobba lager på lager även med smink

Vi har sett dem på Instagram och vi har övat framför spegeln: En putmun á la Angelina Jolie eller Marilyn Monroe strävar de flesta av oss efter. Tricket är en läppenna där du fuskar ut konturerna och ger dig själv de läppar som du borde ha. Pröva även att lägga en hel grund med pennan, sedan ett lager med tex. rött läppstift, på med puder och sedan ett lager färg igen, för att tillslut avsluta med en härlig kyss på ett papper.