Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt sminkset & presentkit online!

Ett naturligt smink! Hitta den perfekta presenten i vårt stora urval av billiga sminkset med mineralsmink online här hos oss på Fyndiq – från kända märken som Pür och bareMinerals med mera! Inte bara ser det naturligt ut, det känns även friskt och välgörande för huden, samtidigt som det skyddar mot solen. Så med ett helt sminkset eller ett Get Started kit kommer du långt, speciellt som man bara behöver väldigt lite mineralsminket på sminkborsten för att göra stor skillnad! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på vad du ska börja med? Köp ett starter kit och testa att blanda fram en nyans för att hitta den ton som passar dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Lägg den perfekta grunden! Ett presentkit med mineralsmink ger allt i ett med primer, foundation och sättande puder och med ett start-kit lär du dig snabbt att göra en proffsig make-up som döljer ojämnheter och blanka partier! Just därför gör sig sminkset med mineralsmink jättebra som en present till alla, även till sig själv som eget sminkset. Sedan ska inte glömmas att sminket har anti-aging effekter och passar alla hudtyper lika väl som det andas och på så sätt inte väcker problemhy som tyngre produkter kan göra. Så shoppa loss bland sminkset och presentkit med mineralsmink – både till dig själv och en vän!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.