Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda eyeliner billigt på nätet

457 Fynd

Ladda upp med hård och mjuk pensel

Hård eller mjuk, torr eller blöt? Ja kajalen och eyeliner kommer i olika utföranden, märken och former. Vilken sort man gillar handlar mycket om vad man tycker är enklast att sminka med. Oavsett vad du gillar så kan du köpa båda och ännu mer till din sminkväska här. Fyndiq har samlat alla de kända, okända och trendiga märkena på en och samma sida, med billigare pris. Passa på att fynda och fylla kundvagnen till toppen, här är nämligen frakten densamma, oavsett vikt på ditt paket!

Tips för ett lyckat köp

Svart, brun eller blå? Vilken färg hade du ställt in dig på? Svart är den vanligaste kulören men missöden kan hända, ta en extra titt innan du beställer så att det vart rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Applicera det perfekta strecket

En torr kajal brukar vara en bra skuggpensel för att ge smokey eyes och ger en mer matt känsla. Den använda ofta i nedre kanten av ögat för att skapa skugga och djup. Den blöta eyelinern är däremot ett redskap för att skapa linjer ovanför ögat och är helt klart med glansig. Vattenfast gel eyeliner är det nyaste och trendigast för att skapa snygga och stilrena linjer. Fördelen med den är att den smala penseln gör det enkelt att applicera make up:en och att sminka sig snyggt, samtidigt är den fräsch och snygg, hela dagen!