Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Eyeliner

1 120 Fynd

En makeup look ser alltid bättre ut med den perfekta eyelinern på. Vare sig du ritar en cateye eller en smokey eye är det alltid kul att prova olika eyeliner looks! Fyndiq har samlat alla sorters eyeliner och kajal på en och samma sida, till billiga priser. Passa på att fynda och fylla kundvagnen till toppen med alla typer av ögonsmink du behöver! Kom ihåg att här är nämligen frakten densamma, oavsett vikt på ditt paket.


Rätt eyeliner är nyckeln till den perfekta looken

Det är ingen hemlighet att eyeliner är viktig del av sminkningen för alla som älskar att framhäva sina ögon - oavsett om du använder blå, svart, flytande eyeliner eller en eyeliner penna är det alltid roligt att leka med olika looks och stilar. Vilken typ av eyeliner du väljer att arbeta med beror mycket på vad du själv tycker är enklast att använda, men också på vilken look du är ute efter att skapa. Du kan ju alltid köpa flera sorter och variera din sminkning från dag till dig - en flytande eyeliner funkar utmärkt till att skapa en ren vingad cateye, medan med en torr kajal kan du skapa smokey eyes, så det kan vara bra att ha båda typer till hands.

Smarta eyeliner tips

Alla som använder smink vet hur svårt det kan vara att få till den perfekta eyelinern. Men oroa dig inte! För det finns några tips du kan ha i åtanke när du sminkar dig för att få till det rätt. Först och främst kan du börja med att ställa armbågen på ett bord eller en plan yta för att stabilisera dig själv innan du sätter igång. Det är alltid svårare att rita rätt om man är skakig, så gör detta först för att säkerställa att du har en stadig hand. Detta gäller oavsett om du använder flytande eyeliner på locket eller om du använder en kajalpenna i ögonkanterna! För dig som har svårt att rita vingad eyeliner för en cateye, prova att använda en post-it lapp för att få kanten att bli hur ren och snygg som helst! Sätt den vid den nedre fransraden och vinkla den så att den sitter nära bakändan av brynet. Använd kanten som en guide för din vinge, och när eyelinern har torkat tar du (långsamt) bort lappen! Ett sista tips är att alltid komplettera eyeliner looken med mascara - detta kommer att få ögonen att poppa och är pricken över i:et för alla typer av looks.


Tips för ett lyckat köp

Köpte du blå eyeliner men trodde att det var svart? Se till att ta en extra titt innan du beställer för att säkerställa att du har tagit rätt färg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Tänk dock på att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten hos oss om plomberingen är bruten.