Kundservice

Fynda puder online

571 Fynd

Filtrera

Snygg med puder

Människor har sedan väldigt lång tid tillbaka sminkat sig för att förbättra, förändra och framhäva sitt utseende, främst i ansiktet. Förr i tiden målade sig adelsdamerna vita i ansiktet med giftig blyfärg proppfull med tungmetaller, men idag använder vi oss av smink som är skonsamt för huden och i många fall också vårdande, som tex. mineralpuder. Sminket ger oss otroligt många sätt att variera vårt utseende på, och många ser också det konstnärliga i att sminka sig, huden blir som en målarduk man använder sig av!

Tips för ett lyckat köp

Leta fram ett mineralpuder eller något annat puder som passar just din hy, och sedan är det bara att beställa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Olika sorters puder för olika effekt! Puder är en av produkterna man garanterat har i sin sminkväska. Den jämnar ut hudtonen, gör huden vackert matt och motverkar att man blir blank i ansiktet. Det finns många olika sorters puder, till exempel mineralpuder där ID bare minerals med deras ID puder är en av de största.sedan finns det solpuder som får en att se ut som att man kommer direkt från stranden och transparent puder som knappt syns, utan bara gör ansiktet snyggt och jämnt.