Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Köp billig fönsterfilm online! Även om vi människor verkar bli allt mer sociala varelser så vill vi gärna värna om vårt privatliv så gott det går. Att då ha ett insynsskydd håller nyfikna ögon borta och skapar ett lite mer privat lugn i hemmet. Här på Fyndiq har vi samlat fönsterfilm i många olika mönster och storlekar. Välj mellan frostad fönsterfilm med kristaller, subtila fyrkanter, rosor eller varför inte spännande mönster i form av blomsterslingor som även blir en vacker inredningsdetalj. Dagligen får vi in nya produkter, så håll ögonen öppna.

Tips för ett lyckat köp! För att du ska göra ett så bra köp som möjligt är det viktigt att du tänker på att du har rätt längd till dina fönster! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fönsterfilm för mindre insyn En fönsterfilm skyddar både mot insyn och kan skapa mer intimitet i rummet. Beställer du exempelvis Static fix får du en film som är anpassad för det nordiska klimatet och med det håller sig kvar även när graderna sjunker till minus. En film är enkel att sätta på plats och ser även till att ljuset bryts snyggt. Ett tips är att välja olika mönster beroende på vilket rum insynsskyddet ska pryda. Fundera på, förutom minskad insyn, vad du vill att filmen ska ge för känsla.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.