Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga tapeter & bårder online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga tapeter & bårder online hos Fyndiq! Att inreda ett rum kan man göra på fler än ett sätt, men viktigast är att börja med väggarna. Och hur snyggt är det inte med coola tapeter och snygga bårder? Det är precis vad du hittar här hos oss på Fyndiq, för vi har nämligen samlat ett stort sortiment billiga tapeter & bårder i denna kategori för dig att shoppa loss bland! Vad sägs till exempel om en bård av blommor att sätta upp nära taket för att piffa upp ett annars enfärgat rum? Eller du kanske föredrar en fototapet med New York skyline? Det finns också! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att handla penslar, tapetklister och skrapor så tapeten eller bården blir snyggt uppsatt – det kan du också fynda här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Personligt rum med snygg tapet! Vilken tapet du väljer säger något om din personlighet, så varför inte låta den synas ordentligt? Här kan du hitta allt från självhäftande fototapet med naturmotiv till fondtapet med tryck, så det är bara att välja den som passar dig och ditt rum bäst. Kanske räcker det med en snygg bård för att liva upp? Hur du än väljer att göra kan du hitta de tapeter och bårder du behöver för att skapa ditt drömrum här hos oss på Fyndiq! Bara fantasin sätter gränser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.