Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra & billiga fönster online!

Fyndiqs favoriter

Öppna upp ditt fönster! Tänk om en skulle bo i ett hus utan fönster, där ljuset endast kom från lampornas sken. Inte ett drömscenario direkt, men som tur är har de flesta hem och hus fönster. Däremot kan det ibland vara bra att byta ut era fönster mot nya och fräscha, och då är det perfekt att handla fönster från oss på Fyndiq. Här hittar du mängder av olika typer av fönster billigt och du kan enkelt välja ut de du önskar till ditt hem. Kolla in vad vi erbjuder och välkomna ett liv med nya fräscha fönster!

Tips för ett lyckat köp! Det är inte alltid lätt att byta gamla fönster till nya, kolla om du kan få hjälp med bytet om du är osäker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Enkelt att köpa fönster på nätet! Kanske tänker du att det är lite tokigt att köpa fönster online? Släng då bort den tanken och välkomna näthandeln! Det är nämligen otroligt enkelt att handla fönster hos oss. Du väljer bara ut de fönster du faller för och klickar på köp. Därefter kommer ditt fönster som ett brev på posten, och du kan enkelt byta fönster i hemmet. Hos oss hittar du ett stort utbud och ett lågt pris – du kommer garanterat göra ett kap. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.