Kundservice

Fynda billiga dörrar online

5 439 Fynd

Bra utbud av billiga dörrar & tillbehör

Hemmet är och ska vara vår trygga borg. Då har man all rätt i världen att satsa på en dörr som lever upp till ens standard. Här på Fyndiq har vi på just denna sida allt du kan behöva för att få en så snygg och skyddande dörr som möjligt. Välj och vraka bland vacker pardörr, en Yale Doorman låssats eller ett nytt dörrlås till toalettdörren. Eftersom vi dagligen får in nya produkter kan det vara bra att slänga ett öga på oss då och då!

Tips för ett lyckat köp

Köper du en dörr så tänk på att den måste monteras fackmannamässigt för att garantier ska gälla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välkomna med snygg dörr

Bara med dörren och dess tillbehör kan man enkelt skapa en känsla av vem det är som bor på andra sidan. En ASSA låssats är klassisk och stilren och finns i både nickel, burnoxid samt matt krom. Vill du öka säkerheten och känner att ett vanligt lås inte är tillräckligt finns bland annat Yale Doorman, vilket är ett dörrhandtag som man öppnar genom fjärrkontroll, nyckeltag eller med en kod. Detta för att kunna öppna upp på håll för barnen eller slippa ha med sig nycklar om man ska bege sig ut på en löprunda. Ett smidigt låssystem helt enkelt.