Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dörrar online!

Fyndiqs favoriter

Bra utbud av billiga dörrar & tillbehör! Hemmet är och ska vara vår trygga borg. Då har man all rätt i världen att satsa på en dörr som lever upp till ens standard. Här på Fyndiq har vi på just denna sida allt du kan behöva för att få en så snygg och skyddande dörr som möjligt. Välj och vraka bland vacker pardörr, en Yale Doorman låssats eller ett nytt dörrlås till toalettdörren. Eftersom vi dagligen får in nya produkter kan det vara bra att slänga ett öga på oss då och då!

Tips för ett lyckat köp! Köper du en dörr så tänk på att den måste monteras fackmannamässigt för att garantier ska gälla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välkomna med snygg dörr! Bara med dörren och dess tillbehör kan man enkelt skapa en känsla av vem det är som bor på andra sidan. En ASSA låssats är klassisk och stilren och finns i både nickel, burnoxid samt matt krom. Vill du öka säkerheten och känner att ett vanligt lås inte är tillräckligt finns bland annat Yale Doorman, vilket är ett dörrhandtag som man öppnar genom fjärrkontroll, nyckeltag eller med en kod. Detta för att kunna öppna upp på håll för barnen eller slippa ha med sig nycklar om man ska bege sig ut på en löprunda. Ett smidigt låssystem helt enkelt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.