Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga barntapeter online!

Köp billiga barntapeter online hos oss på Fyndiq! Som barn har man många hjältar och hjältinnor som man beundrar och tycker om, så varför inte låta barnets väggar prydas av dessa? Här på Fyndiq har vi samlat ett stort sortiment av billiga barntapeter med alla möjliga motiv på, med allt från pojkband till disneyfigurer. Det är bara att du tillsammans med ditt barn kikar igenom sortimentet och väjer ut den tapet eller de barntapeter som ni tycker passar bäst! Välkommen att fynda barntapeter redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver ni fler typer av tapet? Vi på Fyndiq har även tapeter som passar både kök och vardagsrum – och då frakten är den samma oavsett hur mycket man handlar kanske en ny kökstapet inte är en så dum idé? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vackra och roliga barntapeter livar upp! Disney prinsessor, Spindelmannen eller kanske en bård med bilar – vilken passar ditt barn bäst? Här finns massvis av olika motiv att välja och vraka bland, men för att det ska bli rätt kan en god idé vara att låta barnen vara med och välja. Det är trots allt i deras rum som barntapeterna ska vara. Och för tonåringen finns dessutom snygg barntapet med One Direction på som fototapet – och vilket 1D fan skulle inte bli överlycklig om hen kom hem till en sådan fondvägg? Kika igenom sortimentet och hitta vilka barntapeter som passar dig och ditt barns smak bäst.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.