Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fototapeter online!

Fyndiqs favoriter

En snygg fototapet kan verkligen ge ditt rum ett nytt djup! Hos oss på Fyndiq har vi fototapeter för alla smaker. Vad sägs om att vakna till utsikten av en strand på väggen? Eller en vacker solnedgång? Oavsett om du föredrar naturnära motiv som en skog i morgonljus eller motiv av vackra storstäder som Paris eller New York kommer du att hitta något som passar i vårt breda sortiment. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Mät noggrant väggen eller dörren som fototapeten ska sättas på så slipper du krångla med att skära till tapeten i efterhand. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Våra fototapeter är enkla att fästa och finns i mängd olika storlekar! Ofta när man hör talas om fototapeter tänker man direkt en tapet med ett fotografiskt motiv som täcker en hel vägg. Och naturligtvis är detta vanligast. Men det finns faktiskt andra alternativ också! Vad sägs om att ha en fototapet på din dörr? Det ger verkligen dörren, och hela hemmet, (eller åtminstone rummet) en 3D-känsla. Smycka gärna en tråkig dörr eller vanlig vägg med en fototapet från Fyndiq! Med bra priser, ett stort urval av både motiv och storlekar finns det egentligen ingen anledning att tveka. Och eftersom de flesta är självhäftande kan du knappt misslyckas med att sätta upp fototapeten, vilken amatör som helst kan göra det på en kvart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.