Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig drömfångare online!

Vackra drömmar med drömfångare! Vill du bli av med dina mardrömmar? Då är en drömfångare någonting för dig. En drömfångare är nämligen, precis som namnet avslöjar, ett föremål som sägs fånga upp dina onda mardrömmar. Från början var det ett föremål för indiansk magi, men numera är det mycket vanligt i även svenska hem. Med en drömfångare kan det kännas tryggt när du somnar, eftersom någonting annat tar hand om det onda som annars kan besöka dig på nätterna. Köp din drömfångare billigt från oss på Fyndiq! Vi har ett stort utbud så du kommer mest troligt att hitta vad du söker.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte köpa en drömfångare för varje rum när du ändå är här? Hos oss är frakten ändå densamma oavsett hur mycket du väljer att köpa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En drömfångare är även en inredningsdetalj! Att köpa en drömfångare kan göra dina nätter lugnare – och dessutom är det en fin inredningsdetalj. Det som är gemensamt för alla olika drömfångare är egentligen bara formen. Det är så du känner igen den, med sin runda ring och de tre hängande fjädrarna. Utöver det kan en drömfångare se ut hur som helst. Hos oss på Fyndiq kan du köpa drömfångare i flera olika färger, med allt från lila fjädrar till vita, blå eller svarta. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.