Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig bordsklocka online hos Fyndiq! En bordsklocka är den perfekta inredningsdetaljen som enligt oss på Fyndiq passar i hemmets alla rum. Därför har vi samlat ihop ett brett sortiment med billiga bordsklockor av alla slag för dig att shoppa loss bland. Vad sägs exempelvis om en digital klocka som skiftar färg? Eller du kanske föredrar en klassisk guldklocka med änglar att ställa på den öppna spisen? Här hittar du bordsklockor i alla möjliga skepnader - välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en bordsklocka du sökte? Vi har även massor av väggklockor, armbandsur och klocktillbehör att fynda bland och dessa hittar du bara några klick bort i andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Koll på tiden med klocka på bordet! Vanligaste platsen för klockan är på armen, i köket eller bredvid sängen, men varför inte skippa armbandsuret och istället ha klockor i hemmets alla rum? Då får du koll på tiden vart du än är, utan att behöva ha på dig ditt armbandsur hemma i bostaden. Här hittar du både kristallklockor, disneyklockor och klockradio samt många andra coola bordsklockor. Vad sägs om en klocka formad som en hund eller varför inte en klocka som berättar tiden med ord istället för siffror? Kika igenom sortimentet och hitta den bordsklocka som passar dig och din inredningsstil allra bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.