Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga runda mattor online!

Fyndiqs favoriter

En matta i cirkelformat! Runda mattor centrerar rum och ger ofta inredningen en kick! Här hos oss på Fyndiq finner du massor av runda mattor att fynda, i olika former och färger! Välj mellan flätade multifärgade rundmattor till mattor med tät kort lugg i grå, grön, beige och flera andra färgtoner att dekorera hemmet med. I denna kategori hittar du även billiga runda mattor i exklusiv fårpäls, i stilren svart lugg och med chiliröd pigg färg – perfekta att piffa upp vilket rum som helst med! Välkommen att shoppa din runda matta här hos, enkelt och smidigt online!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en luddfri matta? En rund matta i syntet, med kort lugg gör jobbet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För alla rum! Det som karaktäriserar en rund matta är att den passar i stort sett alla utrymmen, vare sig det är i toarummet, vardagsrummet, hallen eller kanske sovrummet. Med sin speciella form i varierade storlekar kan man helt anpassa matta efter rum, vilket gör den runda mattan mångfacetterad och enkelt att inreda med! En rund matta i kohud gör sig utmärkt i ett ledigt vardagsrum och en luddfri rund matta i grått framkallar lugn och harmoni i till exempel en snyggt inredd hall. Hitta din favorit bland alla de runda mattor som finns att upptäcka här hos oss på Fyndiq. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.