Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig enfärgad kakeldekor hos oss på Fyndiq

Fyndiqs favoriter

Söker du billig enfärgad kakeldekor att beställa hem från nätet? Välkommen, du har hamnat på helt rätt plats! Vi på Fyndiq har samlat massor av billig enfärgad kakeldekor att pynta både badrum och kök med för en ny look. Här finns allt från stilren svart kakeldekor med extra glans till mattare varianter av den enfärgade kakeldekoren. Kolla igenom sortimentet och hitta den dekor och färg till kaklet som passar ditt tycke och smak bäst. Välkommen att fynda billig enfärgad kakeldekor online redan idag – här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vill du varva med mönstrad dekor på kaklet? All kakeldekor med mönster har vi samlat i en egen kategori – så kolla där med innan du går vidare till kassan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Liva upp köket med enfärgad kakeldekor! Vitt kakel och vita fogar i all ära, men blir det inte lite tråkigt? Att köpa enfärgad kakeldekor och bryta av det vita med ger en personlig touch i både köks- och badrumsmiljön. När du använder dig av dekorer slipper du renovera om hela kaklet, du klistrar bara på din enfärgade kakeldekor på ditt befintliga kakel och voilà – kaklet har fått en helt ny look! Här finns enfärgad kakeldekor i regnbågens alla färger och i olika storlekar. Välj den färg på kakeldekoren som du tycker är finast och som kommer passa i ditt hem – här finns något för alla smaker och stilar, det garanterar vi!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.