Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig adventskalender!

Köp billiga adventskalendrar online! Födelsedagar, nyårsaftnar och inte minst julaftnar. Ja, vi människor älskar nedräkningar och inför julen är det extra spännande för när nedräkningen är klar kommer tomten. Håll koll och räkna dagarna med en bra kalender som du finner här. Här på Fyndiq har vi samlat alla adventskalendrar på ett och samma ställe och du finner allt från en adventskalender i tyg, med jultema eller varför inte en Star Wars adventskalender i lego? Välj och vraka och plocka på dig hur många du vill - frakten kommer vara lika låg hur mycket du än shoppar. Glöm inte bort att du även kan handla många spännande, roliga och billiga julklappar här också.

Tips för ett lyckat köp! Tittut, visst ska alla i familjen få en egen adventskalender? Här har vi något för hela familjen så shoppa loss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En adventskalender räknar ned Håll koll på när tomten och klappar kommer med en bra julkalender. Med en adventskalender förlänger vi julkänslan och ökar stämningen fram till den stora dagen. Vill man slå på den stora trumman kan man pynta med adventspåsar som man fyller med något litet och hemligt. Kanske blir det lottdragning om vem som får dagens lucka? Kan det bli mer spännande, om man inte räknar med självaste julaftonsmorgonen så klart?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.