Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt durkslag online!

Fyndiqs favoriter

Sila bort vatten med durkslag! Ett köksredskap som det faktiskt är svårt att leva utan är ett durkslag. För utan ett durkslag, hur skulle man då få bort pastavattnet eller skölja grönsaker på ett smidigt sätt? Ett durkslag är varje kocks vän. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga durkslag i flera olika färger, storlekar och material. Vi är säkra på att alla hittar ett som passar just dem! Välkommen att fynda durkslag här hos oss, online redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter ett annat köksredskap som kommer att underlätta vid matlagningen? Du hittar det mesta här hos oss och köper du fler än ett redskap så betalar du ändå samma frakt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Durkslag i olika former! Ett durkslag är alltid bra att ha för att skölja olika livsmedel och för att sila bort vatten. Men många struntar i att köpa ett durkslag för att det helt enkelt tar upp för mycket plats. Som tur är finns det faktiskt durkslag som passar den med litet kök. Många av durkslagen på den här sidan är nämligen hopfällbara. När man fällt ihop de här durkslagen i silikon är de bara två centimeter tjocka och går in i vilket kök som helst! Självklart finns även gamla hederliga durkslag i rostfritt stål här också!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.