Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig skalare på nätet!

Fyndiqs favoriter

Handla din skalare online! Det finns så otroligt många olika köksredskap en kan använda sig av för att förenkla och göra matresan i köket så oerhört mycket roligare. När det kommer till olika skalare så borde man ha en hel låda för alla olika skalare som finns. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av allt från billiga potatisskalare, vitlöksskalare, avocadoskalare till citrusskalare och morotsvässare. Det finns även smarta fruktskalare och nötknäckare. Glöm inte att när du handlar hos oss är frakten alltid lika låg, oavsett hur många artiklar du väljer att handla hem. Visst ska det vara roligt att shoppa loss?

Tips för ett lyckat köp! Det finns många skalare att välja mellan och pricken över i:et är ingen mindre än en jordgubbssnoppare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj skalare efter skal! Säg hej då till trötta apelsiner som inte blivit skalade på rätt sätt eller hej då till potatisar med sitt inte så aptitliga skal. Många väljer att använda en skalare till allt man vill skala, men det är när du passar på att unna dig en skalare för just det du vill skala som du kommer märka skillnaden. ”Varför tog det en sådan tid innan jag kom på det” kommer du att säga. ”Vi vet inte?” svarar vi och rekommenderar både en fruktskalare och en potatisskrubbare. För när det kommer till skalare är alla förtjänta att ha en passande skalare.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.