Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig diskmaskin online!

Slipp diska för hand! De flesta familjer lagar och äter mat varje kväll. Efter att ha jobbat, handlat, lagat mat och ätit vill man inte behöva ställa sig och diska också. Därför är en utav de bästa investeringarna till hushållet, en diskmaskin. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga diskmaskiner, så att alla våra kunder ska slippa ännu ett åtagande efter en lång dag. Välj mellan en rad olika diskmaskiner från kända märken! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler vitvaror till ditt kök? Det har vi också här på Fyndiq. Leta runt i de andra kategorierna och hitta fler fynd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Diskmaskiner för alla hushåll! Har man ett litet kök kan det kännas omöjligt att få in en diskmaskin på den begränsade ytan. Men det finns faktiskt bänkdiskmaskiner, som är små och smidiga. Är man intresserad av en sådan, finns till exempel en variant från Bosch som kommer i antingen vitt, svart eller rött. Perfekt för det lilla hushållet! Den större familjen som behöver få plats med mycket disk, har flera olika diskmaskiner att välja mellan. Vad sägs om en diskmaskin från Whirlpool med ångfunktion och tekniken PowerClean? Eller en från Siemens med skonsamt program för ömtåliga glas?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.