Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga vitvaror online!

Ge köket ett rejält lyft! Går du i tankarna om att renovera ditt slitna kök eller sjunger kanske diskmaskinen på sista refrängen? Då kan det vara hög tid att börja leta efter nya fräscha och bra vitvaror, som gör ditt kök till ett drömkök. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga vitvaror från olika kända märken. Välj mellan frysar, diskmaskiner, fläktar, ugnar, kylskåp och kokplattor! Vad du än vill ha till köket, kan du hitta det här hos oss. Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att mäta ditt kök noggrant innan du köper dina nya vitvaror. På så sätt undviker du att du måste beställa nya! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vitvaror från kända märken! Det som är speciellt bra med de vitvaror som vi har här på Fyndiq, är att alla kommer från kända märken som har stor erfarenhet av branschen. Vad du än köper på den här sidan kan du alltså vara helt säker på att du får bra produkter som håller länge. Vad sägs om en kombinerad kyl och frys från LG med vattendispenser? Eller en köksfläkt i rostfritt stål från Thermex? Vill du köpa dina vitvaror från märket Bosch, har vi både diskmaskin, ugn, kokplattor, fläkt, kylskåp och frys.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.