Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kontorsredskap hos oss!

Köp billiga kontorsredskap online hos oss på Fyndiq! Dags att fylla på kontoret med prylar? Då kan det vara en god idé att ta dig en extra titt i denna kategori! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ihop allsköns olika och billiga kontorsredskap för dig att shoppa loss bland — och du hittar allt från radergummi och elektrisk pennvässare till saxar och prisetiketter! Kolla igenom vårt breda utbud av kontorsredskap och välj ut just de som passar till ditt kontor eller arbetsrum! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Backa tillbaka till kategorin Kontorsmaterial för att se ännu fler produkter till kontoret om du söker efter fler saker än vad som finns i denna kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla redskap för ett komplett kontor! På ett kontor behövs en hel del redskap för att man ska få det att gå runt — oavsett om det är ett kontor på företag eller ett hemmakontor! Turligt nog hittar du de flesta kontorsredskap du kan tänkas behöva i denna kategori såsom en linjal för vänsterhänta, sax, brevkniv och håltagare samt häftapparat — plus en hel drös av andra redskap! Kanske behöver du en tejp dispenser, lite gem och en förpackning med post-it? Kolla igenom alla olika redskap och hitta just de som du behöver till ditt kontor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.