Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kuvert & emballage online!

60st Post bags Självförseglande E-handelspåsar -16 X 27 cm
199 kr
249 kr

60st Post bags Självförseglande E-handelspåsar -16 X 27 cm

Hitta rätt i emballage-djungeln! Det analoga är långt från dött, och extra tydligt blir det när man ser till all post som skickas från norr till söder i vårt avlånga land. Med det sagt, ska man också komma ihåg att det inte alltid är det lättaste att hitta rätt i denna djungel av postemballage. Oroa dig dock inte, vi på Fyndiq har samlat mängder av vadderade kuvert, kuvert med bubbelplast och postorderpåsar som gör det lättare för dig att beställa hem rätt postemballage. Självklart handlar det om billiga kuvert om du köper från oss på Fyndiq. Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns olika kuvertstorlekar, så att du inte råkar beställa hem ett för litet kuvert för ditt brev! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett brev på posten! Kanske är det numera någonting av det finaste man kan få: ett brev på posten. Så om du har någonting som ska skickas, är det värt att lägga lite tid på det. Kanske ska du skicka det i ett kuvert med tryck? Är det någonting ömtåligt som ska skickas är det dock viktigt att du väljer bubbelpost eller ett vadderat kuvert så det inte går sönder. Oavsett vad så ska du skicka post med omsorg och glädje, och allt vad du kan behöva hittar du här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.