Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga kuvert & emballage online

130 Fynd

Hitta rätt i emballage-djungeln

Det analoga är långt från dött, och extra tydligt blir det när man ser till all post som skickas från norr till söder i vårt avlånga land. Med det sagt, ska man också komma ihåg att det inte alltid är det lättaste att hitta rätt i denna djungel av postemballage. Oroa dig dock inte, vi på Fyndiq har samlat mängder av vadderade kuvert, kuvert med bubbelplast och postorderpåsar som gör det lättare för dig att beställa hem rätt postemballage. Självklart handlar det om billiga kuvert om du köper från oss på Fyndiq. Välkommen!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att det finns olika kuvertstorlekar, så att du inte råkar beställa hem ett för litet kuvert för ditt brev! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett brev på posten

Kanske är det numera någonting av det finaste man kan få: ett brev på posten. Så om du har någonting som ska skickas, är det värt att lägga lite tid på det. Kanske ska du skicka det i ett kuvert med tryck? Är det någonting ömtåligt som ska skickas är det dock viktigt att du väljer bubbelpost eller ett vadderat kuvert så det inte går sönder. Oavsett vad så ska du skicka post med omsorg och glädje, och allt vad du kan behöva hittar du här på Fyndiq!