Lim

100 Fynd

Hos oss på Fyndiq finner du allt du kan tänka dig behöva på kontoret. Vi har ett brett utbud på olika typer av kontorsmaterial. Du kan till exempel fynda olika varianter av billiga lim.


Köp billiga lim online

I vårt utbud finner du lim för alla tänkbara situationer som kan dyka upp på ett kontor. Vi har allt från limstift som är något mer kletiga och kompakta men som är smidiga att ha i kontorslådan när du behöver klistra något på ett papper.sedan har vi också flytande lim såsom super lim som verkligen kommer få fast det du behöver. Här på Fyndiq ger vi dig ett brett utbud på lim som är lätta att använda och fäster bra oavsett vad du vill limma fast. Du hittar bra lim till riktigt bra priser så du kan fylla på så ni på kontoret aldrig går utan lim. Välkommen att kolla in sortimentet.

Så använder du lim

Det är inte särskilt svårt att använda lim. Du behöver bara öppna korken och applicera en rimlig mängd på det du vill fästa. En del lim tar längre tid att härda men oftast kan du få fast det du önskar på nolltid. Om du tycker det är svårt att applicera limmet kan du välja ett av våra lim som kommer med en appliceringspensel som gör att du kan limma ett jämnt lager på ett smidigt sätt. Har du dåligt med tålamod och behöver reparera något snabbt kan du kolla in våra UV-lim som härdar på nolltid.

Tips för ett lyckat köp

Eftersom valmöjligheterna är stora kan det vara svårt att veta vilket sorts lim du ska köpa. Ett tips är att utgå från vad du ska använda limmet till. Limstift är till exempel det enklaste sättet att klistra på papper. Men om du istället behöver ett rejält lim där det inte finns någon risk för att limmet skulle lossna ska du satsa på ett superlim. Vi har lim du kan laga dina kontorsprylar med så du slipper byta ut dem och köpa nytt. Du kan också välja mellan transparenta lim och lim som lämnar lite färg.