Alltid 9kr frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 513 att välja bland!

Fynda billiga etiketter online!

Fyndiqs favoriter

Post it lappar
59 kr
99 kr

Post it lappar

Post-it® Index pilar (fp om 4 block)
159 kr

Post-it® Index pilar (fp om 4 block)

Post-it® Index Pilar 684 ljus färg
159 kr

Post-it® Index Pilar 684 ljus färg

Post-it® Index 25x43mm lila turkos lime (kort 3 block)
149 kr

Post-it® Index 25x43mm lila turkos lime (kort 3 block)

Stick markers mini post it olika varianter
39 kr
69 kr

Stick markers mini post it olika varianter

Varianter:

  • flicka
  • björn
  • gris

Håll ordning på kontoret med etiketter! A och O för ett fungerande kontor är att ha ordning och reda. Hur ska man veta vad som är vad? Och hur ska man kunna hitta det där superviktiga pappret i en osorterad hög? Vi på Fyndiq har svaret – sortera och märk dina kontorssaker! Vi har passande nog samlat ett stort utbud av billiga etiketter till kontoret, så att du kan få ordning på dina saker redan i dag. Välj mellan adressetiketter, hängetiketter, tejper och namnskyltar! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här på Fyndiq gör du rätt i att kika vidare på andra saker också! Du får nämligen samma fraktpris oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Etiketter kan användas till flera saker! Det är inte bara den som vill få ordning på kontoret som kan använda sig av olika typer av etiketter och tejper. Vill du till exempel göra en golvmarkering är vinyltejp det bästa alternativet. Vinyltejpen går nämligen att böja på olika sätt och den passar när man inte bara vill tejpa en rak linje. Har du istället städat på vinden och vill markera vilka saker som ska slängas kan du använda hängetiketter. Om du sedan ska sälja sakerna kan det vara bra att skaffa sig returadressetiketter, ifall sakerna hamnar fel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.