Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga etiketter online

421 Fynd

Med ett gäng snygga etiketter håller du ordning på jobbet eller hemma. Varför inte prova en självhäftande för enkelhetens skull. Sora som små hittar du billigt hos oss.


Håll ordning på kontoret med etiketter

A och O för ett fungerande kontor är att ha ordning och reda. Hur ska man veta vad som är vad? Och hur ska man kunna hitta det där superviktiga pappret i en osorterad hög? Vi på Fyndiq har svaret — sortera och märk dina kontorssaker! Vi har passande nog samlat ett stort utbud av billiga etiketter till kontoret, så att du kan få ordning på dina saker redan i dag. Välj mellan adressetiketter, hängetiketter, tejper och namnskyltar! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är här på Fyndiq gör du rätt i att kika vidare på andra saker också! Du får nämligen samma fraktpris oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Etiketter kan användas till flera saker

Det är inte bara den som vill få ordning på kontoret som kan använda sig av olika typer av etiketter och tejper. Vill du till exempel göra en golvmarkering är vinyltejp det bästa alternativet. Vinyltejpen går nämligen att böja på olika sätt och den passar när man inte bara vill tejpa en rak linje. Har du istället städat på vinden och vill markera vilka saker som ska slängas kan du använda hängetiketter. Om du sedan ska sälja sakerna kan det vara bra att skaffa sig returadressetiketter, ifall sakerna hamnar fel.