Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig tejp hos oss

3 411 Fynd

Billig tejp online hos oss på Fyndiq

Finns det en enda sak som varenda hem och hemmakontor har nytta av så är det en tejprulle. Med tejp kan man både laga trasiga saker snabbt och enkelt, fästa ihop saker tillsammans och sätta upp saker på väggar och skåp utan att lämna fula märken. Därför har vi på Fyndiq valt att samla ihop ett stort urval av billig tejp för dig att shoppa loss bland i denna kategori — och du hittar både genomskinlig och färgad! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Tejprullar är något som alltid går åt, så ska du ändå köpa en tejphållare kanske du även vill passa på att köpa refill till den — frakten blir densamma oavsett hur många tejprullar du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tejp för alla tillfällen

Olika sorters tejp används för olika ändamål. Till exempel vanlig tejp på liten rulle gör sig bra på kontoret för att tejpa ihop dokument och sätta upp lappar med. Men större tejprullar såsom packtejp är bäst att använda till att tejpa ihop paket och kartonger med innan de skickas iväg för att säkerställa så att förpackningen håller. Här finns båda varianterna att välja bland och du hittar både tejphållare och refilltejp i flerpack. Så kolla igenom vårt breda sortiment av tejp och välj ut de som du tycker passar dina behov bäst!