Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig värmepump online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga värmepumpar snabbt och enkelt online hos oss! Att värma hemmet med hjälp av en värmepump är både energieffektivt och väldigt bra för miljön – och mängder av billiga värmepumpar hittar du online här hos oss på Fyndiq! Vad sägs om en värmepump med ställbar reglering? Eller du kanske bara behöver en ny värmekabel eller en ny rumstermostat till din befintliga pump? Det och mycket mer hittar du här i denna kategori hos oss på Fyndiq. Välkommen att fynda redan idag och shoppa med nöje – här finns något för alla hem och smaker!

Tips för ett lyckat köp! Sugen på fler smarta lösningar för hemmet? Gå till huvudkategorin Hemmet och fynda allt från inredning till säkerhetsprylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

God uppvärmning och cirkulation med hjälp av värmepump! Det finns många fördelar med att värma huset med hjälp av en värmepump. Du är till exempel både snäll mot miljön och kan tack vare pumpen åstadkomma en bättre inomhusmiljö. Vad sägs till exempel om en Grundfos Cirkulationspump ALPHA2 eller du kanske skulle föredra en Torin fläkt AU076282 som passar till massvis av värmepumpar? Kolla igenom vårt breda sortiment av allt för värmepumpar och klicka hem just de produkter du behöver – men glöm inte kolla produktbeskrivningen så att varan verkligen passar för din pump eller ditt hem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.