Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt element online!

Fynda element billigt online här hos oss på Fyndiq! Kallt och tråkigt hemma? Då kan det vara ditt element som har pajat — men lugn. Vi på Fyndiq har samlat massvis av billiga element för dig att välja och vraka bland här i denna kategori — så du kommer med största sannolikhet att hitta ett element som passar! Här finns allt från konvektionselement, oljefyllda element och kupévärmare att sätta tänderna i — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte om elementet du valt kommer passa? Läs alltid produktbeskrivningen innan du lägger elementet i varukorgen så att du på så vis kan säkerställa att du valt rätt modell för ditt hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmt och skönt med bra element! Det är viktigt att ha element hemma som fungerar och om de inte gör det är det hög tid att skaffa nytt. Här hos oss på Fyndiq hittar du både bärbara element, värmefläkt och värmepelare — vilka allihop är perfekta element, men det beror förstås på hur du tänkt att använda dem. En kupévärmare är till exempel bra som extravärme under riktigt kyliga dagar och ett bärbart konvektionselement i 2 000 W med turbofunktion passar bra i alla väder då värmen är justerbar. Så egentligen beror det helt enkelt på vilken typ av element du vill ha — och sen är det bara att välja det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.