Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda skorstensfria eldstäder billigt hos oss

Fyndiqs favoriter

Inred hemmet med skorstensfria eldstäder. En eldstad hemma i lägenheten eller huset höjer upp elegansen riktigt rejält, och du behöver inte ens ha en skorsten för att kunna skaffa hem en! Det finns nämligen massor av skorstensfria eldstäder att inreda med, och det är just vad vi samlat ett stort utbud av online här hos oss på Fyndiq för dig att sätta tänderna i. Vad sägs om en redig spiselkrans eller kanske en elegant bordskamin? Kolla igenom sortimentet av billiga skorstensfria eldstäder och klicka hem just den du fastnar för – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla fler inredningsdetaljer att lyxa upp hemmet med innan du går vidare till kassan – frakten är fri och hos oss kan du göra riktiga kap, så fyll upp varukorgen till bredden! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vi har massor av skorstensfria eldstäder att välja på. En skorstensfri eldstad finns i många skepnader. Här hittar du både bordskaminer, vägghängda kaminer och golvkaminer – den ena snyggare än den andra! Vad sägs om en Bonneville Crazy i skönt orange, en stilren spiselkrans i vitt och en cool Sinai i svart? Med skorstensfria eldstäder får du både elegans och värme in i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. En öppen spis med levande eld som inte avger någon rök är perfekt att ha inomhus – glöm bara inte bort att tänka på brandsäkerhet och ventilation när du eldar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.