Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt avlastningsbord & sideboard här

Fynda ett billigt avlastningsbord online hos oss bland våra sideboards! Alla hem behöver ordentliga förvaringsmöjligheter, och vad är snyggare förvaring än ett avlastningsbord? Inte mycket tycker vi på Fyndiq, och därför har vi samlat massor av olika modeller och varianter av det klassiska avlastningsbordet här på en och samma plats för dig att fynda bland. Kanske vill du ha ett sideboard med lådor eller ett med hjul undertill så att du smidigt kan förflytta det om du skulle vilja? För visst är väl ett sideboard ändå den bästa och snyggaste möbeln att välja, den tar inte upp så mycket plats och är samtidigt väldigt funktionell. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga avlastningsbord och sideboards i mängder av olika modeller. Välj mellan avlastningsbord med eller utan lådor och sidebord i vitt klarglas eller helt i trä med metalldetaljer. Välkommen att fynda hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra snygga möbler att inreda ditt hem med? Då ska du definitivt leta hos oss på Fyndiq. Vi har mängder av billiga möbler från kända varumärken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Våra avlastningsbord kan vara både tv-bänk, hallmöbel och köksförvaring! Något som är så oerhört bra med sideboards är att de har flera olika användningsområden och passar i hemmets alla rum. Ett litet sideboard kan exempelvis vara väldigt praktisk att ha som en tv-bänk, eller varför inte använda det som hallförvaring? När du har ett avlastningsbord kan du förvara halsdukar, skor, nycklar och annat som hör hallen till på ett smidigt vis. Men du kan också välja att använda bordet i köket som en avlastningsmöbel och förvaringsmöbel för det fina porslinet — eller varför inte köpa ett runt avlastningsbord att ställa bredvid soffan i vardagsrummet? Det är helt upp till dig att välja vart ditt sideboard passar sig bäst!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.