Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda byråer online billigt 

2 767 Fynd

Här hittar du ett stort utbud av billiga byråer för hemmet alla rum. Vi har byråer för hallen, sovrummet, barnrummet och mycket mer! Byråerna kommer i olika utföranden, stilar och modeller. Vi har alltifrån svarta byråer till vita. Självklart hittar du även byråer i trä och ek. För de lite mindre rummen hittar du även små och smala byråer. Spana in vårt stora utbud och fynda din nya byrå idag!


Byråer - Snygga möbler för trivselns skull

Att ha ett hem att trivas i är en stor del av att ha ett härligt liv, och det håller nog de allra flesta med om. Att omringa sig av snygg inredning och fina möbler är något som alla borde göra. Hos oss på Fyndig hittar du därför ett stort utbud av byråer i alla möjliga former och modeller, och dessutom riktigt billigt! En byrå är dels en snygg inredningspryl men också väldigt praktisk förvaring. Och oavsett om du är ute efter en shabby chic byrå eller ett stilrent avlastningsbord hittar du det här hos oss. Välkommen att fynda!

Byråer för olika rum

Vilken typ av byrå du ska väja beror mycket på vilket typ av rum och storlek du har att jobba med. Här kommer några tips på byråer som passar för olika rum i hemmet. Är du ute efter fler möbler kan vi också tipsa om våra snygga och billiga soffor. Eller varför inte spana in våra fåtöljer.

Hallbyrå

För en byrå i hallen kan det vara bra att tänka på att förvaringen är a och o. Köp därför en byrå med många lådor så att du kan förvara ytterkläder och andra tillhörigheter på ett snyggt sätt. Har du en liten hall kan en smal byrå vara ett bra alternativ. Vi har ett stort utbud av smala byråer. Spana in hela vårt sortiment idag. Tänk även på färgvalet. Har du en liten hall kan en vit byrå vara ett bra alternativ. Vill du istället att möbeln ska vara mer markerad välj då en svart eller grå byrå. Vi har även byråer i trä så som ek - vilket kan vara väldigt fint om du har mycket träinslag i din inredning.

Byrå i sovrum

Likt byrån som vi har i hallen vill man gärna kunna förvara kläder och tillhörigheter i sovrummet utan att det känns stökigt och rörigt. Välj därför en liten större byrå med flera lådor. Sovrummet är den plats där du ska kunna slappna av välj en byrå i din favoritfärg eller kanske en byrå i trä så som ek.

Byrå i Barnrum

Byrån i barnets rum behövs för att kunna förvara kläder men kanske också en hel del leksaker. Välj därför en liten mindre byrå om du vill att barnet själv ska kunna öppna lådorna. Tänkt dock på att montera fast byrån i väggen så att den sitter helt fast. Vi har både små och stora byråer och även fler färger än bara svart, grått vitt och trä. Kanske är ditt barn intresserad av något mer färgglatt?

Tips för ett lyckat köp av byråer

Kolla alltid måttet på byrån du gillar innan du klickar hem den så att du inte får några otrevliga överraskningar när den levereras. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Byråer för alla smaker

När det kommer till heminredning så finns det minst sagt en hel del saker som du kan välja bland. Och så även när det kommer till byråar! Vissa föredrar en smal byrå i sitt hem, andra tycker en svart byrå är det snyggaste och en tredje vill helst ha en handgjord byrå. Vad just du väljer beror helt enkelt på vad som passar in i ditt hem. Och du, ett tips! Välj alltid den som du och ingen annan tycker om mest, då brukar det bli som bäst!

Hur kan en byrå förbättra min hemorganisation?

En byrå är som en trollstav för ditt hem! Den ger dig extra förvaringsutrymme för kläder, handdukar och andra föremål du vill hålla undan. Dessutom kan en byrå vara en elegant möbel som bidrar till att skapa en snygg och organiserad atmosfär i rummet. Så ge dina saker ett snyggt hem och låt byrån hjälpa dig att hålla ordning!

Borde jag köpa en smal byrå?

En smal byrå är perfekt för trånga utrymmen eller smala korridorer och kan den ge dig extra förvaringsutrymme utan att ta upp för mycket plats. Du kan organisera allt från kläder till dokument på ett smidigt sätt, samtidigt som du bevarar utrymmets estetik och rörelsefrihet. Så om du har ett lite mindre utrymme du vill organisera, var smart och välj en smal byrå för att maximera organiseringen!