Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga matsalsmöbler online!

Klicka hem billiga matsalsmöbler här! Dags att köpa en komplett matgrupp till matrummet och piffa upp middagstiden. Hos Fyndiq hittar ni ett stort urval av köksmöbler i en hel grupp. Allt från fräscha, vita matsalsmöbler till de med sittplatser för flera personer där det oftast ingår sex stolar - perfekt för den lite större familjen. Bord och stolar i modernt utseende ger ett perfekt rum att sitta i och avnjuta en middag tillsammans med släkt och vänner. Vilken stil som än passar just er familj så finns det här.

Tips på ett lyckat köp! Det är lätt att få måtten fel och just en matgrupp är inte direkt litet och kan vara otympligt. Se därför till att du får in det vackra bordet när det levereras. Ta därför en extra sväng med måttbandet och kontrollera en till gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kom varandra närmare runt ett vackert matbord! Med en ny och snygg matgrupp kan familjen lätt sitta ned och prata med varandra. Det är runt det där vita köksbordet som man återhämtar sig och återkopplar med sin familj om dagen som gått. Oavsett vilken stil på matgruppen ni väljer så ska det vara en plats förknippad med lugn och ro. Tips till den som vill få lite extra kontakt med sin familj är att köpa ett runt bord, på så vis kan man se alla runt bordet i ögonen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.