Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billigt småbord online

903 Fynd

Här hittar du ett stort utbud av billiga småbord för hemmet alla rum. Vi har småbord för i alla stilar och material –ovala, runda, fyrkantiga och mycket mer! Småborden kommer i olika utföranden, stilar och modeller. Vi har alltifrån svarta småbord till småbord i metall eller i trä. Småbord passar utmärkt som avlastningsbord eller som en extra fin inredningsdetalj. Vi har även småbord som är perfekt för laptops! Spana in vårt stora utbud och fynda småbord idag!


Fynda småbord hos fyndiq

Vi har ett stort utbud av småbord som passar i hemmets alla rum. Småbord är praktiska då de fungerar som avlastningsbord eller sidobord och de är även en fin inredningsdetalj och kan få ditt hem att se mer ombonat ut.

Vi på Fyndiq har samlat ihop flera småbord som vi tycker har någonting att erbjuda. Online här hos oss hittar du billiga industridesign bord, bord i aluminium och snygga bord i indiskt shishamträ. Vi har även runda småbord, ovala samt i klassiska färger så som svarta småbord och vita. Vilket bord tycker du är snyggast? Klicka hem din favorit redan idag. Är du ute efter fler möbler till ditt hem kan vi tipsa o våra byråer eller spana in våra soffor!

Småbord i snygga modeller för alla hem

Småbord - även kallat sidebord - är som namnet avslöjar ett litet bord som du har i ditt hem. Det finns flera olika varianter av ett småbord, och du bestämmer själv hur du väljer att använda det. På bordet kan du ställa saker som lampor, blommor eller fjärrkontrollen, helt enkelt som själv önskar.!

Tips för ett lyckat köp av småbord

Glöm inte att kontrollera storleken på småbordet. Kanske tänker du att det ska få plats bredvid soffan, men då måste du först mäta hur stor den platsen är. Om det blir fel kan du självklart byta bordet i efterhand. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Små bord är bra bord

Om bordet är för stort samlas det lätt massa skräp, tidningar och struntsaker på det, vilket kan vara frustrerande. Då är det bättre med ett mindre bord där du endast har plats för det du vill. Till exempel kan ett småbord vara perfekt i hallen - som ett mindre hallbord. Det finns flera olika varianter att välja bland i vårt stora utbud och du kommer säkerligen hitta det du söker hos oss!