Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt småbord online!

Småbord i snygga modeller för alla hem! Småbord - även kallat sidebord - är som namnet avslöjar ett litet bord som du har i ditt hem. Det finns flera olika varianter av ett småbord, och du bestämmer själv hur du väljer att använda det. På bordet kan du ställa saker som lampor, blommor eller fjärrkontrollen, helt enkelt som själv önskar. Vi på Fyndiq har samlat ihop flera småbord som vi tycker har någonting att erbjuda. Online här hos oss hittar du billiga industridesign bord, bord i aluminium och snygga bord i indiskt shishamträ. Vilket bord tycker du är snyggast? Klicka hem din favorit redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera storleken på småbordet. Kanske tänker du att det ska få plats bredvid soffan, men då måste du först mäta hur stor den platsen är. Om det blir fel kan du självklart byta bordet i efterhand. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Små bord är bra bord! Om bordet är för stort samlas det lätt massa skräp, tidningar och struntsaker på det, vilket kan vara frustrerande. Då är det bättre med ett mindre bord där du endast har plats för det du vill. Till exempel kan ett småbord vara perfekt i hallen - som ett mindre hallbord. Det finns flera olika varianter att välja bland i vårt stora utbud och du kommer säkerligen hitta det du söker hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.