Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga örngott online!

Sov gott med ett snyggt kuddfodral! Vi spenderar många år av våra liv i sängen, nästan en tredjedel faktiskt. För att göra dessa år så bra som möjligt är det viktigt att ha en skön säng, men även att ha mjuka sängkläder och framförallt ett härligt örngott att vila huvudet på. Sen är det ju ingen nackdel om örngottet är snyggt också! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga och snygga örngott, så att du ska kunna sova som en prins eller prinsessa. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Man svettas ofta mycket när man sover. Därför kan en bra idé vara att köpa fler än ett örngott. Då kan du byta när ett börjar kännas ofräscht! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa vem som äger sängen! Här hos oss på Fyndiq finns örngott med några hundra olika namn på, bara för att du ska kunna markera vem det är som ska sova i din säng! Om du mot förmodan inte hittar ditt namn kan du köpa ett kuddfodral med texten Här sover en prinsessa . Och ifall du inte vet vad du ska köpa till maken på hans födelsedag kan du köpa ett matchande set örngott med texterna Gummans och Gubbens på. Då lär ni aldrig bland ihop era kuddar och råka ta varandras!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.