Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga överkast online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga överkast online! Trött på att sängen ser obäddad ut trots att du faktiskt nyss bäddat? Då saknar du förmodligen ett överkast på sängen, men oroa dig inte. Vi på Fyndiq har massvis av billiga överkast för dig att shoppa loss bland, och de finns i massvis av coola varianter. Så oavsett om det är ett traditionellt överkast eller en snygg sängkappa du söker så är det i denna kategori du hittar rätt sängöverkast att bädda sängen med – för visst känns sängen mer inbjudande när den presenteras fint bäddad med överkastet på? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Fler produkter för sovrum och säng hittas i andra kategorier här hos oss på Fyndiq – allt du behöver göra är att klicka dig vidare så hittar du mer saker att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Överkast för alla sängar! Smal, bred eller enkelsäng - här finns överkast för alla sängar. Så oavsett om du har en 90, 120, 160 eller rent av en 180 centimeters säng finns det sängkappor och överkast i denna kategori – och dessutom i massor av snygga utföranden. Kanske vill du ha enfärgat, flerfärgat eller kanske ett mönstrat överkast med en indisk mandala på? Välj och vraka bland överkast med blommor, solar och andra snygga bilder och illustrationer för att hitta det överkast som passar din säng och stil!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.