Kundservice

Fynda billigt bäddset på nätet

6 011 fynd

Ett snyggt bädset gör sängen glad. Vi har mängder med set för stora som små. Varför inte köpa ett bädset till ditt barn med deras favoritmotiv på.


Filtrera

Handla ditt bäddset online

Vad kan vara bättre än att få krypa ned i en nybäddad säng med nya sänglakan? Inte mycket! Här på Fyndiq har vi samlat ett stort och mjukt utbud av billiga bäddset som man mer än gärna tar en sovmorgon i. Du finner bäddset med text, flaggor och med andra spännande mönster. Men även mer neutrala bäddset i vita kulörer. Dagligen får vi in nya produkter så håll ögonen öppna och glöm inte att vår frakt är lika låg oavsett hur mycket du lägger ned i kundvagnen. Visst ska det vara roligt att shoppa loss?

Tips för ett lyckat köp

När du väl uppdaterar sängen kanske du även ska passa på att handla nytt lakan och nya kuddar? Det finns hos oss i andra kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Somna och vakna skönt

Att vår sömn är viktig för oss är något som alla kan skriva under på. För att få en så bra sömn som möjligt gäller det att både ha bra säng med madrass, kudde och täcke. Men, man ska inte underskatta vikten av ett bra bäddset. För visst är det lite roligare att krypa ner under ett vackert och skönt påslakan och sedan vila huvudet mot ett örngott som matchar hela rummet? När både små och stora detaljer stämmer är det enkelt att drömma goda drömmar och vakna upp med ett leende.