Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt bäddset på nätet!

Handla ditt bäddset online! Vad kan vara bättre än att få krypa ned i en nybäddad säng med nya sänglakan? Inte mycket! Här på Fyndiq har vi samlat ett stort och mjukt utbud av billiga bäddset som man mer än gärna tar en sovmorgon i. Du finner bäddset med text, flaggor och med andra spännande mönster. Men även mer neutrala bäddset i vita kulörer. Dagligen får vi in nya produkter så håll ögonen öppna och glöm inte att vår frakt är lika låg oavsett hur mycket du lägger ned i kundvagnen. Visst ska det vara roligt att shoppa loss?

Tips för ett lyckat köp! När du väl uppdaterar sängen kanske du även ska passa på att handla nytt lakan och nya kuddar? Det finns hos oss i andra kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Somna och vakna skönt! Att vår sömn är viktig för oss är något som alla kan skriva under på. För att få en så bra sömn som möjligt gäller det att både ha bra säng med madrass, kudde och täcke. Men, man ska inte underskatta vikten av ett bra bäddset. För visst är det lite roligare att krypa ner under ett vackert och skönt påslakan och sedan vila huvudet mot ett örngott som matchar hela rummet? När både små och stora detaljer stämmer är det enkelt att drömma goda drömmar och vakna upp med ett leende.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.