Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga krukor online!

Shoppa en kruka! För att ett hem ska kännas ombonat och hemtrevligt krävs i alla fall lite växter — och till dessa behövs det blomkrukor! I vårt stora utbud av billiga krukor finner du varianter i allt från rejält gjutjärn, till retrokruka i emalj, urna i svart järn och set med zinkkrukor att pryda trädgård, altan och balkong med. Varför inte ett set med hängande krukor i vitt? Det är lättare än någonsin att shoppa trädgårdsprylar online, från örtkrukor till ampelhängare — handla det du behöver här! Välkommen att handla hos oss på nätet redan idag.

Tips för ett lyckat köp! Hur många växter planerar du för? Se till så att du har tillräckligt med krukor att sätta blommorna i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett hem är inget hem utan växter! Det är roligt att fylla hem och trädgård med växter och här hos oss på Fyndiq hittar du allt du behöver för ett grönare hem! Förutom alla blomkrukor att botanisera bland, finns även smarta automatiska bevattningssystem som är perfekta att installera lagom till semestern! För den som vill odla lite själv finns det flertalet behändiga odlingskrukor i vackert stengods, sedan kan den som är ute efter något lite mer klassiskt hitta stilrena krukor i zink och vit plåt. Dessa passar särskilt bra hos den som vill få den lantliga känslan till fullo. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.