Kundservice

Fynda billiga Fairy Garden produkter & material

70 140 Fynd

Här hittar du material till att skapa en Fairy Garden.

Har du hört talas om trenden med att skapa Fairy Gardens och i ditt stilla sinne undrat vad detta är för spännande? En Fairy Garden är kort förklarat ett litet magiskt miniland helt och hållet skapad till sagofigurer såsom små troll eller älvor. Detta fantasiland kan du inreda med kottar, hus i miniatyr, önskebrunn och annat sött som du vill ha i din miniatyrträdgård — släpp fantasin fri! Online här hos oss på Fyndiq har vi massor av Fairy Garden material och produkter att fynda, så om du också vill bygga ett hem för älvorna så hittar du allt miniatyrträdgårdsmaterial här hos oss.

Tips för ett lyckat köp

Ingen Fairy Garden är den andra lik och det är tjusningen med den här typen av pyssel, så när du köper Fairy Garden produkter här hos oss ska du inte titta alltför mycket på hur produkten ser ut — med lite fantasi och målarfärg kan du förvandla det du köper till helt unika ting för din miniatyrträdgård. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så skapar du en Fairy Garden

Att skapa sin egen miniatyrträdgård eller fantasiland åt sagofigurer är enkelt. Allt som behövs är ett kärl att bygga trädgården i och sedan miniatyrinredning såsom önskebrunnar, hus och kanske en minifontän.sedan bygger du upp ett litet samhälle skapat för dessa fantasifigurer och planterar äkta blommor eller inreder helt med konstgjorda växter — svårare än så är det inte så låt fantasin flöda! Här i denna kategori finns massor av billiga Fairy Garden produkter att inreda med, kika igenom det varierade sortimentet och hitta de saker som du vill ha i din Fairy Garden.