Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig trädgårdsdekoration online!

Dags att piffa upp din trädgård? Visst är det vanligt att man brukar dekorera inomhus, så varför inte även dekorera utomhus i din trädgård också! Vi på Fyndiq har samlat mängder av billiga trädgårdsdekorationer för dig att shoppa online hos oss. Här kan du hitta allt från änglar till trädgårdstroll och buddhastatyer, så det är bara att välja ut vilken dekoration som är just din favorit. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Visst kan det vara svårt att bara välja ut en enda trädgårdsdekoration, så varför inte köpa flera? Frakten är densamma oavsett hur många produkter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tomtar, troll och änglar! Förr i tiden trodde man att det var små tomtar som skyddade gården från otyg, och det var vanligt att man fyllde trädgården med små trädgårdstomtar. Idag finns det massvis av andra trädgårdsdekorationer att välja bland, och trädgårdstomten är fortfarande den mest populära! Men du kanske hellre vill ställa ut en trädgårdsdrake för att skydda tomten? Hos oss på Fyndiq kan du välja och vraka bland prydnadsrådjur, natursten, flerpack trädgårdsfigurer och massa annat spännande! Vad sägs till exempel om att sätta upp en fontän vid din entré, hänga upp ett vindspel och ställa dit en hund med välkommenskylt? Här kan du även hitta en fin fågelholk och andra vackra statyer med pussande Eden änglar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.