Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt dammsugarmunstycke online!

Shoppa dammsugarmunstycke billigt online! Du vet väl att du inte behöver köpa en helt ny dammsugare bara för att ditt dammsugarmunstycke tappat sin förmåga? Ibland räcker det med att bara byta ut själva munstycket! Och ett billigt dammsugarmunstycke, ja det hittar du här hos oss på Fyndiq. Här finns massvis av olika munstycken får olika dammsugarmärken att välja och vraka bland! Kika igenom vårt breda sortiment och läs produktbeskrivningarna så hittar du nog ett munstycke som passar perfekt för ditt hem och dammsugare!

Tips för ett lyckat köp! Var det en helt ny dammsugare du letade efter och inte bara ett munstycke? Lugnt, vi har allt inom städning under kategorin Tvätt & Städ, så börja där och klicka dig vidare så hittar du rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Runt, ovalt, rektangulärt eller extra stort dammsugarmunstycke? Om du trodde att ett dammsugarmunstycke bara kom i en enda skepnad får du titta igenom sortimentet en gång till. Här finns dammsugarmunstycken i mängder av olika former och design — som ska användas för olika sorters dammsugning. Ett dammsugarmunstycke med tygöverdrag är till exempel designat för att fånga upp ludd, katt- och hundhår och trådar, så har du husdjur är detta ett munstycke att kika närmare på. Och de där små, runda munstyckena med borste på som finns används med fördel på lampskärmar, gardiner och på möbler!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.