Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp robot online som städar åt dig! Att städa är verkligen ett nödvändigt ont som många nog gärna skulle slippa. För vem skulle inte hellre umgås med vänner än att stå och dammsuga till exempel en lördagseftermiddag? Turligt nog finns nu robotdammsugaren som kan göra jobbet åt en och som dessutom sköter sig själv. Vi på Fyndiq har faktiskt samlat ett stort utbud av just billiga robotdammsugare från märken som Cleanmate och Vileda här hos oss. Så nu slipper alla städhatare stå och dammsuga i timmar! Skynda att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att robotdammsugaren behöver fria ytor att röra sig på. Står något i vägen kan detta stoppa dammsugaren från att göra sitt jobb på ett bra sätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Årets julklapp år 2015! Robotdammsugaren blev utsedd till årets julklapp år 2015 och sedan dess har efterfrågan på dessa smarta dammsugare varit stor. Och det är inte konstigt med tanke på att man får en elektronisk hembetjänt som sköter städningen åt en – och vem vill inte ha en sådan? Perfekt för den som inte kan, vill eller orkar lägga pengar på städhjälp! De robotdammsugare som finns här kan man ställa in med timer och på så sätt bestämma när dammsugning ska ske. Det betyder att man kan vara borta en hel dag och räkna med att dammsugaren sköter jobbet där hemma!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.