Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga dammsugarpåsar här

Handla billiga dammsugarpåsar online!

Något som kanske inte är den roligaste sysslan att genomföra är att dammsuga, håller du med? Och just dammsugarpåsar är väl heller inte det roligaste i världen att handla, vilket gör att man nog vill ha så billiga dammsugarpåsar som möjligt. Men har du tänkt på att dammsugningen går så mycket enklare när dammsugarpåsen är tom och all smuts och damm snabbt och smidigt åker upp från golvet? Det är av just den anledningen som det är så viktigt att byta dammsugarpåsen med jämna mellanrum, för att det gör städningen så mycket enklare. Viktigt är dock att du använder rätt påse till rätt dammsugare. Vissa dammsugarpåsar är nämligen skapade för att passa just ett visst varumärke av dammsugare. Självklart finns det även universala dammsugarpåsar som fungerar i de flesta dammsugare. Hur som haver är det viktigt att inte glömma bort att kolla så påsarna du väljer är kompatibla med just din dammsugare – och sådant går enkelt att ta reda på när du läser i produktbeskrivningen för de dammsugarpåsar du funderar på att klicka hem. Välkommen att fynda massor av billiga dammsugarpåsar online här redan idag med både snabb leverans och olika betalningsalternativ att välja på!

Här är märken på sortimentets dammsugarpåsar!

 • Champion
 • Electrolux
 • Beston
 • och många fler

Så väljer du rätt dammsugarpåse!

Hur ska man tänka när det är dags att byta dammsugarpåse? Det första som kan vara värt att göra innan du kastar den fulla påsen är att kolla vilket märke påsen är och vilka dimensioner den har – och sedan bara välja exakt samma. Men om du råkat göra dig av med påsen innan du kollat detta eller om den kanske saknar märkningar så går det alltid att läsa på dammsugaren vilken tillverkare och modell den har. Till exempel om du har en från Electrolux så kanske det är just ett fyra-pack med Electrolux E51 & AEG GR 5 dammsugarpåsar som du ska välja? I det breda utbudet av billiga dammsugarpåsar som är samlat här hittar du massor av olika varumärken såsom just Electrolux men även Miele, Siemens Philips, Bosch, Volta och AEG samt många, många fler.

 • Philips
 • Einhell
 • Bosch

Har du koll på hur du ska göra för att byta dammsugarpåse i din dammsugare?

Tillverkaren du köpt dammsugaren från brukar skicka med en beskrivning där det även står vilken sorts påse du ska byta till – och den informationen brukar också hinta om ifall du kan använda andra typer av dammsugarpåsar än tillverkarens egna, vilket kan vara bra att känna till.

Är det däremot en gammal golvdammsugare du städar med så kanske du inte har kvar beskrivningen hemma, men oroa dig inte – även när du köper dammsugarpåsar brukar det följa med en kort beskrivning av hur du sätter dit dem! Så vad väntar du på? Kolla igenom utbudet och hitta den rätta dammsugarpåsen och rätt märke för din dammsugare!

 • Bosch type G
 • Nilfisk
 • Kärcher

Vad är en dammsugarpåse?

Bra fråga! Det är påsen som samlar upp allt skräp och damm från golvet där du dammsuger. Men det fina med dessa påsar är att de enkelt samlar in lösliggande smuts men de släpper inte ut den igen lika lätt. Designen bakom en dammsugarpåse är nämligen mer komplicerad än du kanske kan tro, men det är just hur påsen är designad som gör att den håller kvar allt som sugs upp i den. För den sakens skull ska du inte oroa dig om du skulle råka dammsuga upp ett smycke, en hårtofs eller något annat värdefullt – det är enkelt att öppna upp en dammsugarpåse och ta ut saker som hamnat där av misstag! Så om du vet med dig att du ofta råkar göra just detta, ja då kanske det är en bra idé att klicka hem just ett storpack med dammsugarpåsar? Oavsett vad så behöver dammsugarpåsar bytas ut ibland och det finns ett enkelt knep för att upptäcka när detta ska ske. Har du till exempel någon gång märkt hur din golvdammsugare tycks tappat förmågan att suga upp allt damm? Då är dammsugarpåsen med största sannolikhet full och behöver bytas – det är alltså förmodligen inte själva dammsugaren det är fel på. Och du behöver heller inte byta påsen förrän den just är full, men när den väl är det kan det vara skönt att ha dammsugarpåsar nära tillhands i städskåpet, för då blir din städning aldrig lidande.

Här kan du hitta Fyndiqs mest lätthanterliga dammsugarmärken!

 • Nilfisk
 • Electrolux
 • Champion

Smidigt att beställa dammsugarpåsar på nätet!

Att ta sig väg till en fysisk butik bara för att införskaffa ett gäng dammsugarpåsar är inte det roligaste ärendet att utföra – sedan är det heller inte ens säkert att butiken du åker till har just dammsugarpåsar till din dammsugare. Antingen får du köpa en dammsugarpåse du är osäker på om den ens passar eller så får du vända hemåt tomhänt. Och en onödig resa är allt annat än något som får en på gott humör, så varför inte göra det lätt för dig och beställa via nätet i stället? Det är definitivt smidigare att köpa dammsugarpåsar online. I sortimentet här finns dammsugarpåsar för både vanliga och kanske ovanliga varumärken och dammsugare – och du kan enkelt bläddra igenom utbudet för att hitta den rätta. När du shoppar online på Fyndiq kan du även känna dig trygg med att vi fyller på med tusentals produkter dagligen så även om du inte hittar dina dammsugarpåsar idag så kanske de dykt upp imorgon? Är det extra bråttom att få hem nya påsar kan du alltid se vad som finns att beställa med Expressleverans, då dyker dina varor upp ännu snabbare än de gör vid vår vanliga snabba leverans. Dessutom kan du alltid välja vilket betalningssätt som passar bäst för dig, vi ger dig möjlighet att betala direkt med kort, göra delbetalningar eller ta allt på faktura – allt för att göra din shopping roligare, smidigare och så som du föredrar den.

Här hittar du våra varumärken som erbjuder Expressleverans!

 • Electrolux
 • Dust daddy
 • Dyson
 • Och många andra

Tips på ett lyckat köp!

Här finns tusentals dammsugarpåsar från olika varumärken, som passar till olika dammsugare. För att enklare se just de dammsugarpåsar du är intresserad av kan det vara smart att filtrera utbudet. Med den enkla filtreringsfunktionen kan du till exempel välja att se påsar från ett visst varumärke, prisspann eller efter högsta kundbetyg. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Hitta våra dammsugstillbehör här!

 • Doftkulor
 • Doftpåsar
 • Dammsugarborste

  Så fungerar Fyndiq!

  Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.