Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 435 att välja bland!

Fynda billig grovdammsugare!

Grovdammsugare billigt online hos oss på Fyndiq! Trött på att din dammsugare inte får upp all smuts från golven hemma, garaget eller i hobbyrummet? Då är du förmodligen i stort behov av en grovdammsugare och sådana hittar du i mängder här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat massor av billiga grovdammsugare från flera olika varumärken i denna kategori – så kolla igenom utbudet och klicka hem den som du tycker passar bäst för dina dammsugarbehov!

Tips för ett lyckat köp! Du vet väl att du tjänar på att köpa flera produkter i ett köp? Frakten blir den samma oavsett hur många varor du beställer så passa på att handla alla saker du behöver på en gång istället för att köpa i olika köp – så sparar du på frakten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Grovdammsugare suger upp vått som torrt! Visst är det smart att ha en dammsugare som är av det grövre slaget i form av en grovdammsugare – dessa suger nämligen upp all smuts, fin som grov och våt som torr. Med en från Kärcher, Nilfisk eller Black & Decker gör du städningen både enklare och mer effektiv. Dessutom kan du använda dammsugaren både i finrummet, källaren och i garaget – och du behöver vanligtvis inget filterbyte när du växlar mellan att suga upp våt och torr smuts. En smartare dammsugare är vad detta är!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.