Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fönsterputs, Fönstertvätt, Fönsterskrapa

1 598 Fynd

Fönsterrengöring

Rena fönster kan göra under för hur ditt hem upplevs. De släpper in ljus och du slipper irritera dig på fläckar. Här hittar du tillbehör för fönsterputs som kan underlätta när du ska putsa dina fönster. Med en fönsterskrapa får du enkelt rena fönster utan störande linjer.

Bra redskap för fönstertvätt

Hur ofta du behöver putsa dina fönster är individuellt. Det beror bland annat på hur du bor eftersom alla fönster inte blir smutsiga lika snabbt. Många har som riktlinje att utföra en fönsterputs två gånger om året, en på hösten och en på våren. Men det är helt upp till dig.

I den här kategorin hittar du allting du behöver för att kunna rengöra dina fönster på ett bra sätt. Oftast räcker det att du använder ljummet vatten och lite diskmedel, sedan gör redskapen resten av jobbet. Vi erbjuder bland annat borstar som är anpassade för användning på just fönster. Med dem kan du på ett enkelt sätt gnugga bort fläckar. Det finns också svampar som sköter jobbet perfekt.

Våra produkter för fönsterputs kan inte bara användas till husfönster utan du kan också använda dem när du tvättar bilen. Din vindruta och de andra bakrutorna kommer att bli rena på nolltid, både invändigt och utvändigt.

Smarta funktioner som underlättar din fönstertvätt

Om du bor högt upp i ett lägenhetshus och har svårt att putsa utsidan av fönstret så har vi praktiska fönsterputsare till båda sidor av fönstret. Tack vare att de är magnetiska kan du putsa utsidan inifrån samtidigt som du putsar insidan. De har dessutom säkerhetssnöre för att du inte ska behöva oroa dig över att den ska ramla ner.

Det finns även mångfunktionella fönstertvättar, till exempel med vattenflaska, mikrofiberduk och skrapa i ett. Perfekt om du inte har så mycket plats i städskåpet. Dessutom besparar det dig tid eftersom du inte behöver lägga ner och ta upp nya redskap under tiden, allting finns redan i din hand.

Några av våra fönsterskrapor kan du fästa på ditt moppskaft vilket gör att du kan stå kvar på golvet och ändå nå ända upp till fönstrets övre delar. Med våra redskap för fönsterputs kan du lätt hålla dina fönster skinande rena.