Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda bra och billig mopp online

316 Fynd

Alla behöver vi ordentliga städprodukter ibland

Klev du i en kladdig fläck på golvet, spillde du läsk över hallmattan eller har barnen sprungit in med smutsiga skor nu igen? Då är det en ordentlig mopp du behöver för att kunna städa upp allt på ett effektivt sätt! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga städmoppar för dig att shoppa online hos oss! Här hittar du allt ifrån Black & Decker SteamMop till enklare moppset, så hos oss kan du nog hitta den perfekta moppen som passar just dig och ditt hem. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler produkter för städ? Det har vi också här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enklare och mer effektivt

Det är väl egentligen ingen som tycker att det är jätteroligt att städa, damma, sopa och moppa golven — men det måste göras. Och när du väl ska moppa golven vill du nog att det både ska gå enkelt och fort. Det är precis därför som det är viktigt att du har rätt typ av städprodukter. Titta till exempel på Centurion AP211 som är en ångmopp. Den gör nämligen skinande rent utan att du behöver använda farliga kemikalier, vilket passar perfekt om du har små barn som kryper omkring på golven! Kika igenom sortimentet och läs produktbeskrivningarna så kommer du snart att hitta den städmopp som passar dig bäst!