Kundservice

Fynda billigt rengöringsmedel online

2 059 Fynd

Filtrera

Hitta rengöringsmedel som passar all typ av rengöring online

Att ha ett rent och prydligt hem med skinande prylar är något som många prioriterar. Och det krävs ofta ett riktigt bra rengöringsmedel för att få sakerna rena. Detta gäller oavsett om det är en mobiltelefon, utemöbler eller bestick som man vill få rena. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga rengöringsmedel och det finns många olika typer av rengöringsmedel som passar olika syften. Är du i full färd med att städa ditt hem och vill att alla dina saker ska vara fläckfriä Då är det dags att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp

Är du på jakt efter flera städprodukter för att få ditt hem i toppform? Då kan du hitta allt du behöver hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt rengöring till dina älskade prylar

Den som tror att det funkar att endast köpa ett rengöringsmedel för att göra rent allt man äger tror lite fel. Det är nämligen så att det finns en uppsjö av olika medel som passar olika syften. Vill du rengöra din kamera är det en linsrengöringspenna du bör satsa på. Om du istället vill putsa upp ditt matsilver är det metallpolish du bör införskaffa. Vill du gå loss i trädgården och få den som ny igen är UniversalRent att rekommendera. Det medlet kan du använda på terrakotta, sten, trä, metall och mycket mer!