Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga svampar & dukar online!

Svampar och dukar för olika behov! Är det någonting inom städkategorin som varje människa bör ha i sin arsenal så är det ett gäng ordentliga svampar och dukar för olika typ av rengöring. Och det är precis vad du hittar här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort utbud av billiga svampar och dukar för dig att välja bland. Kanske är det en Nanosvamp för rengöring i 16-pack som passar perfekt för dig och ditt hem? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktbeskrivningen noga före ett köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Renare kök och hem! Att det är viktigt att hålla rent, ja det vet vi allihop. Men är det roligt? Inte så värst. Städningen kan ändå gå lite lättare om du arbetar med rätt typ av produkter så som svampar och dukar. Vad sägs till exempel om en putsduk i microfiber som passar lika bra för att rengöra datorskärmen som att städa bilen med? Eller du kanske hellre vill ha en ordentlig putsduk för silver eller en svampborste som rengör gals? Vilken typ av svamp eller duk du än letar efter så har du kommit till helt rätt plats. Vi på Fyndiq har alltid mängder av olika varianter, modeller och märken att välja bland och vi får ständigt in nytt. Så kika igenom sortimentet och välj vad du vill ha!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.