Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga soptunnor online!

Smarta soptunnor för hemmet! Heminredning innebär att ha ett fint hem, men också ett funktionellt. Att köpa soptunna är med andra ord något som alla måste göra, och hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av just soptunnor för hemmet, och det riktigt billigt dessutom! Vissa är snygga och vissa är praktiska, men oavsett om du är ute efter en soptunna för källsortering, en enkel soptunna med lock eller en smart pedalhink så hittar du det alltså här hos oss. Så kika runt i vårt sortiment av papperskorgar och se vilken som passar dig och ditt hem som bäst!

Tips för ett lyckat köp! Om den papperskorgen som du har lagt i din kundvagn kräver att man har soppåsar så ska du inte glömma bort att även klicka hem det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Papperskorgar för olika rum! Det finns en hel del olika soptunnor att välja mellan, och rent generellt så passar de i olika rum för olika ändamål. En avfallstunna passar kanske bäst i köket medan en vanlig papperskorg passar i sovrummet och ett säckställ i garaget. I slutändan så bestämmer man dock såklart själv vart man vill ställa vilken soptunna, och det viktigaste är trots allt att man har någonstans att slänga saker och inte hur de ser ut!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.