Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga torkställningar

4 864 Fynd

Låt din tvätt självtorka på en torkställning! Många av de tork- och klädställningarna du hittar hos oss kan användas både inomhus och utomhus. Vissa modeller kan även fällas ihop efter användning och gömmas undan.


Fynda en billig torkställning hos oss

Vissa textilier mår inte bra av att torktumlas om och om igen så därför är det många som rekommenderar att tvätten istället torkas på en torkställning. Så varför inte skaffa hem ställning som du kan ta fram vid behov. Här finns massor av olika varianter, både stora och små för att passa alla typer av hushåll. Vad sägs till exempel om en Trollo torkställning som har en utdragbar torklina med låsbara linor och medföljande metallkrokar? Denna kan till och med monteras utomhus på balkongen om plats inte finns i till exempel badrummet. Hos oss hittar du även tillbehör som tvättpåsar och tvättkorgar.

Torka tvätten smidigt på rätt torkställning

Hur torkar du din tvätt idag? Om du inte har en torkställning att hänga den på kan tvätten vara ett riktigt heltidsprojekt att ta sig an, så varför inte förenkla torkningen av tvätten — med en smart torkställning? Här finns massor av olika varianter, både små ställningar som smidigt kan vikas ihop när de inte används och ställningar med moderna funktioner. Det elektriska torkstället InnovaGoods Home Houseware gör att du kan torka tvätten riktigt snabbt, eller varför inte kika närmare på deras bärbara klädtork som fungerar perfekt för känsliga plagg du inte vill torktumlä Vi på Fyndiq har samlat torkställningar i alla möjliga skepnader som du kan shoppa hem billigt och smidigt direkt online!